Ателие ПРИКАЗЕН СВЯТ е създадено през 2003 г., като отговор на големия интерес, който предизвикват Пленерите ПРИКАЗЕН СВЯТ. В началото като изнесено обучение в някои столични ЦДГ и ОДЗ.

Ръководител на Ателие ПРИКАЗЕН СВЯТ е Татяна Антонова художник-магистър по изобразително изкуство.

Обучението в Ателието е за деца от 4 до 18 и повече години. Работа във всички жанрове и формати, използване на професионални художествени материали, както и възможност за участие в национални и международни конкурси и изложби.

Моден дизайн  за желаещите (над 12 г.) да се занимават по тази специалност Ателието предлага основни познания по цветознание, подкрепени със съответните упражнения, проектиране на различни видове десени, модни графики и възможност за осъществяване в материал на някои от идеите.

Заниманията за всички се провеждат четири пъти месечно по два учебни часа, времетраенето на които е съобразено с възрастта на децата.

Създадените от децата произведения остават за тях, освен в случаите на участия в изложби и конкурси, наградите от които, също остават за самите автори.

Условията за записване и обучение са посочени в молба по образец, която се попълва от всеки родител, желаещ детето му да посещава Ателието.

  • ателие
Нека чудото да стане
© Приказен свят, 2003-2019  |